查看完整版本: 写给市长的笑帖😃..

核桃酥 2013-8-8 14:37

写给市长的笑帖😃..

笑死吾了!写给市长的笑帖😃..
杨市长:侬好!
       吾晓得侬老忙格,真咯伐想打扰侬,但有状事体想求侬帮忙,瓦晓得合适伐?事体是轧能噢。
        前几天有媒体冈,上海是魔都,听了吾哈色忒了,后来发觉阿拉窝里火表转了老快,水表鞋转了老快,吾急色忒来。
        侬晓得伐,阿拉袋袋里格板板么几只咯呀,小菜场里菜哦,赖长八长了。
        140年不遇超高温,鞋好冈是自然灾害了伐?其实噶热吾到木有昏倒,袋袋里板板么几只了,吾有点烫伐牢了。
        杨市长,侬是伐是发只调头,上海柠每噶柠噶发1000块救灾。阿拉会谢谢那一噶们哦。
        我实在捏色忒了,写啊写伐动了。
    此致
          礼!

小八蜡子
          2013-08-07(沪).

VALIY 2013-8-8 14:55

沙发耶,哈哈.

zhenai 2013-8-8 15:31

雨唉么落,啊里得来额小八蜡子?[em09] [em09].

zad0616 2013-8-9 12:56

大家签名,走过路过不要错过[em16].

audrey_bi 2013-8-9 13:49

今朝新闻里讲来,真哦有补贴了,只不过是困难群体,阿拉这种是伦不着。大家再顶顶,讲不定就才有了。.

文文妈 2013-8-9 14:25

:D 再写几封,说不定就有用了。.

denghuolsnw 2013-8-9 15:18

我已经看到回信了:lol :lol :lol ,内容如下:

唔亲爱滴小巴辣子:
    侬好!侬个来信唔已经看过了,勿是港侬啥,侬叠艾艾小事体阿要来麻烦我,侬迭只小巴辣子阿忒勿懂事体了,侬晓得哇,最近阿拉法院里出事体了,几只戆徒骨头西噶噶去白相小姑娘了,乃么事体被伊拉弄图了,我已经昏落冲了,侬阿勿要来寻我麻烦了,侬去寻习近平去,好哇?致
礼!.

xiyuemama 2013-8-10 14:39

连续高温呀,百年不遇呀,怎么就不是灾害了?我们普通小老百姓也需要补贴。至少七八月份的用电都算成第一档的也好呀,或者延长半价电的时段从晚8点到早8点也好呀.

lieberzsm 2013-8-12 13:53

*** 该贴被屏蔽 ***

NUOYUNYUN 2013-8-13 10:31

搞笑;P.

爱咪咪 2013-8-13 14:06

:lol.

caijunwei 2013-8-26 16:30

捌过,这个问题是应该考虑考虑,好像特困户有发电卡额。.
页: [1]
查看完整版本: 写给市长的笑帖😃..

Processed in 2 queries